Viltpaté


500g viltfärs
2 dl buljong
1 gul lök
200g leverpastej
svartpeppar och salt
timjan
200g svamp
2msk vetemjöl
2 ägg

Blanda färsen med kryddorna, den finhackade löken och leverpastejen.
Blanda därefter i äggen och buljongen. Blanda väl. Rör sedan ner mjölet.
Fyll terrinformar med smeten och grädda ca 1 timme i ugn på 175°.

Kommentarer
Postat av: Daniel Birgersson

Tjena! Jag såg ditt recept jag undrar om du vill maila över det där receptet till så att jag kan lägga ut det på min sida JaktoHundliv.se?

[email protected]



mvh Daniel Birgersson

2009-05-10 @ 12:33:45
URL: http://www.jaktohundliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0